CZ | EN | DE | IT

Polední menu

pátek 10.10.2025

Polévka:ZELENINOVÝ BORŠČ (bez lepku)(9)10 Kč
1Tip šéfkuchaře - KARBANÁTEK Z TRESKY, s bramborovým salátem s ředkvičkami a mladou cibulkou(1,3,7)179 Kč
2ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE s dušenou rýží (bez lepku)(10)177 Kč
3PIVOVARSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ Z KLIŽKY, s našimi domácími houskovými knedlíky(1)179 Kč
4SPAGHETTI S GRILOVANÝM LOSOSEM, sušenými rajčaty, olivami a bylinkovým pestem(1,3,4)269 Kč
5GRATINOVANÉ PORTOBELLO CAPRESE - žampiony s mozzarellou, rajčaty a bazalkou, s malým míchaným listovým salátem a domácím podmáslovým chlebem(1,7,10)259 Kč
SalátSALÁT Z PEČENÉ ČERVENÉ ŘEPY S MEDOVÝM DRESINKEM A OŘECHY (bez lepku)(8)49 Kč
DezertDEZERT Z NAŠÍ CUKRÁRNY - dle denní nabídky - např.: TWIX, TVAROHOVÝ MÍŠA, ČOKOLÁDOVÝ S MALINAMI (1,3,6,7,8)121 Kč
NápojSTAROPRAMEN EXTRA CHMEL ŠNYT(1)41 Kč
NápojČEPOVANÁ MALINOVKA (0)26 Kč
Ostravárna u Jubilejní

Partneři

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“