CZ | EN | DE | IT

Polední menu

pátek 19.7.2019

ZELENINOVÁ (1,7,9) 0,33l5,- Kč
1. VEPŘOVÁ JÁTRA PO BALKÁNSKU s cibulí, paprikou, rajčaty a pikantní omáčkou, s dušenou rýží (9) 150g115,- Kč
2. VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO se šunkou a sázeným vejcem, s americkými bramborami (3,7,9)220g129,- Kč
3. KUŘECÍ ŘÍZEK „ONDRÁŠ“ s pikantním zelným salátem s feferonkou (1,3,7,9)150g135,- Kč
4. TIP ŠÉFKUCHAŘE: RISSOTO s kousky pečeného lososa s citronovým olejem (4,7,9) 250g199,- Kč
5. CAMEMBERT SMAŽENÝ V BYLINKOVÉM TĚSTÍČKU s brusinkami a vařenými bramborami (1,3,7)100g139,- Kč
6. SALÁT NICOISE s tuňákem a bagetkou (4,10)250g155,- Kč
Ostravárna u Jubilejní