CZ | EN | DE | IT

Polední menu

pátek 19.4.2024

HOVĚZÍ VÝVAR s masovými knedlíčky (1,3,9) 0,2l10,- Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KATŮV ŠLEH Z VEPŘOVÉ PANENKY s bramborovými hranolky (0) (bez lepku)150g158,- Kč
2. SLEPICE NA PAPRICE s těstovinami (1,3,7) 150g157,- Kč
3. PŘÍRODNÍ HOVĚZÍ PLÁTEK s vídeňskou cibulkou a hráškovou rýží (0) (bez lepku) 150g159,- Kč
4. BAVORSKÁ SEKANÁ S TVARŮŽKY s novými bramborami s máslem a pažitkou (1,7) 150g 209,- Kč
5. GRILOVANÝ VEPŘOVÝ BOK s tvarůžkovou omáčkou a pečenými zámeckými bramborami (7) (bez lepku) 170g 229,- Kč
6. DEZERT DNE1ks121,- Kč
7. MRKVOVÝ SALÁT S JABLKY100g38,- Kč
8. PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMELŠNYT 41,- Kč
9. ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU0,3l22,- Kč
Ostravárna u Jubilejní

Partneři

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“