CZ | EN | DE | IT

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“

POTREFENÁ HUSA
 OLOMOUC

Mittagsmenü

sobota 6.3.2021

SILNÝ HOVĚZÍ VÝVAR s masem a nudlemi (1,3,7,9) 0,33l49,- CZK
1. POCTIVÁ DOMÁCÍ SVÍČKOVÁ naše „Husí“ receptura, s domácími houskovými knedlíky, zakysanou smetanou a brusinkami (1,3,7,9,10,12)150g197,- CZK
2. GRILOVANÝ HERMELÍN na zeleninovém salátu s rozpečenou bylinkovou bagetou (1,3,7)300g159,- CZK
3. RISOTTO S VEPŘOVOU PANENKOU A TRHANOU MOZARELLOU (7,12) 250g 159,- CZK
4. MANDLOVÉ ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY se šalvějovým máslem150g115,- CZK
5. KUŘECÍ PALIČKY SMAŽENÉ v cornaflakes (1,3,7)200g 115,- CZK
6. ŽIDOVSKÝ ŘÍZEK z hovězí roštěné naložené v česnekovém láku (1,3,7)150g 135,- CZK
7. KUŘECÍ CORDON BLEU se šunkou a sýrem Gran Bavarese (1,3,7)150g115,- CZK
8. VÍDEŇSKÝ TELECÍ ŘÍZEK150g145,- CZK
9. KLASICKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT S MAJONÉZOU (3,9,10)250g39,- CZK
10. SALÁT Z FIALOVÝCH BRAMBOR S CIBULKOU A ZAKYSANOU SMETANOU (7)250g39,- CZK
11. SMAŽENÉ BRAMBOROVÉ HRANOLKY (0) 250g39,- CZK
12. BRAMBOROVÁ KAŠE S PARMAZÁNEM (7)250g39,- CZK
13. VAŘENÉ BRAMBORY S MÁSLEM A PAŽITKOU (7)250g39,- CZK

Fotogalerie

Ostravárna u Jubilejní