CZ | EN | DE | IT
POTREFENÁ HUSA
 OLOMOUC

LUNCH MENU

středa 21.8.2019

ŠPENÁTOVÝ KRÉM s krutóny (1,3,7,9) 0,33l5,- CZK
1. PEČENÉ JELITO s kysaným zelím a vařenými bramborami (1) 150g119,- CZK
2. BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, bazalkou a omáčkou z drcených rajčat (1,3,9) 250g129,- CZK
3. VÍDEŇSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ s domácími houskovými knedlíky (1,3,7,9)150g139,- CZK
4. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ČTVRTKA PEČENÉHO KUŘETE na citrónech a šalvěji s celerovým pyré (9) 300sk159,- CZK
5. SMAŽENÁ KRKOVIČKA, nakládaná v česnekovém láku, s bramborovou kaší (1,3,7) 150g 149,- CZK
6. LISTOVÝ SALÁT S KROKETOU Z KOZÍHO SÝRA a brusinkovým dresinkem, bagetka (1) 250g179,- CZK

PHOTOGALLERY

Ostravárna u Jubilejní