Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861
Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.
Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“
středa 14.4.2021
SLEPIČÍVÝVAR se šunkovými knedlíčky (1,3,9) | 0,2l | 5,- CZK | |
1. HOVĚZÍ PEČENĚ NA ČESNEKU s bramborovým závinem se slaninou (1,3) | 130g | ||
2. GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO NA ROZMARÝNU se smaženými polentovými plackami a sýrem Grana Padano (7) | 150g | ||
3. TIP ŠÉFKUCHAŘE: DOMÁCÍ BRAMBOROVÉ LOKŠE S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, česnekovým sádlem a karamelizovaným červeným zelím (1,3) | 150g | ||
4. SMAŽENÝ SÝR KROLEWSKI s bramborovými hranolky a naší tatarskou omáčkou (1,3,7,10) | 120g | ||
5. KUŘECÍ SUPREME s květákovým pyré a omáčkou z kandovaných citronů (7) | 220g | ||
6. MRKVOVÝ SALÁT S CITRONOVOU ŠŤÁVOU | 100g | ||
7. SILNÝ HOVĚZÍ VÝVAR s masem a nudlemi (1,3,7,9) | 0,33l | ||
8. POCTIVÁ DOMÁCÍ SVÍČKOVÁ, naše „Husí“ receptura, s domácími houskovými knedlíky, zakysanou smetanou a brusinkami (1,3,7,9,10,12) | 150g | ||
9. POTREFENÁ KACHNA konfitované kachní stehno s variací knedlíků, voňavým červeným zelím s jablky a smaženou cibulkou (1,3,7,12) | 350g | ||
10. TORTILLA MEXICAN STYLE pšeničná tortilla plněná grilovaným kuřetem, rajčatovou salsou, čedarem, zakysanou smetanou, koriandrem a jalapeňos (1,3,7) | 1ks | ||
11. KUŘECÍ KŘÍDLA „BUFFALO WINGS“ ostrá kuřecí křidélka v Hot Wings sauce, s čerstvou zeleninou (karotka, řapíkatý celer) a blue cheese omáčkou (1,3,7,9) | 500g/1000g | ||
12. BURGER S TRHANOU VEPŘOVOU PLECÍ tajná jihoamerická receptura, burger s rajčetem, salátem, majonézou, červenou cibulí a belgickými hranolky (1,3,7,10) | 120g | ||
13. KUŘECÍ SUPREME s květákovým pyré a omáčkou z kandovaných citronů (7) | 220g | ||
14. TAGLIATELLE s rukolovým pestem, sušenými tomaty, parmazánem a plátky česneku (1,3,7,8) | 350g | ||
15. SMAŽENÝ SÝR KROLEWSKI s bramborovými hranolky a naší tatarskou omáčkou (1,3,7,10) | 120g | ||
16. RISOTTO S KOUSKY VEPŘOVÉ PANENKY, s pestem z pečených rajčat a sýrem Grana Padano (7) | 120g | ||
17. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK s máslovou bramborovou kaší (1,3,7) | 150g | ||
18. NUGÁTOVÉ KNEDLÍČKY obalené v perníku se zakysanou smetanou a karamelem (1,3,5,7) | 2ks | ||
19. JABLEČNÝ ZÁVIN Z TAŽENÉHO TĚSTA s ořechy a rozinkami (1,7,8,12) | 1ks | ||
20. MUSTANG 11° | 2l | ||
21. STELLA ARTOIS nealko | 0,33l | ||
22. STAROPRAMEN nealko | 0,5l | ||
23. LEFFE BRUIN | 0,33l | ||
24. RYZLINK VLAŠSKÝ vinařství Vladimír Tetur, podoblast Velkopavlovická, suché víno | 0,75l | ||
25. TRAMÍN ČERVENÝ vinařství Šlechtitelská stanice VP podoblast Velkopavlovická, polosladké víno | 0,75l | ||
26. ZWEIGELTREBE ROSÉ vinařství Šlechtitelská stanice VP, podoblast Velkopavlovická, polosladké víno | 0,75l | ||
27. MERLOT vinařství Terre di Rai, oblast Veneto, suché víno | 0,75l |