Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861
Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.
Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“
úterý 19.1.2021
HOVĚZÍ VÝVAR s játrovými knedlíčky (3,9) | 0,2l | 5,- CZK | |
1. KUŘECÍ STEAK s KRUSTOU ZE SUŠENÝCH RAJČAT s bramborovou kaší s přepuštěným máslem (1,3,7) | 150g | ||
2. VEPŘOVÁ PLEC na HOUBÁCH s dušenou rýží | (0) 150g | ||
3. TIP ŠÉFKUCHAŘE: UZENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE s dušeným špenátem a bramborovými šiškami (1,3) | 150g | ||
4. DUŠENÁ HOVĚZÍ LÍČKA s omáčkou z drcených rajčat, s bramborovo-květákovým pyré (7,9,12) | 180g | ||
5. KACHNÍ STEHNO s červeným zelím a domácími bramborovými knedlíky (1,3,12) | 350g | ||
6. OKURKOVÝ SALÁT | 100g | ||
7. EXTRA CHMELENÁ 12° | 2l | ||
8. STELLA ARTOIS | 0,33l | ||
9. STELLA ARTOIS nealko | 0,33l | ||
10. STAROPRAMEN nealko | 0,5l | ||
11. LEFFE BRUIN | 0,33l | ||
12. RYZLINK VLAŠSKÝ vinařství Vladimír Tetur, podoblast Velkopavlovická, suché víno | 0,75l | ||
13. TRAMÍN ČERVENÝ vinařství Šlechtitelská stanice VP podoblast Velkopavlovická, polosladké víno | 0,75l | ||
14. ZWEIGELTREBE ROSÉ vinařství Šlechtitelská stanice VP, podoblast Velkopavlovická, polosladké víno | 0,75l | ||
15. MERLOT vinařství Terre di Rai, oblast Veneto, suché víno | 0,75l |