CZ | EN | DE | IT
POTREFENÁ HUSA
 OLOMOUC

Menu del pranzo

pátek 26.4.2024

DRŮBEŽÍ KALDOUN s nudlemi (1,7) 0,2l10,- CZK
1. FRANCOUZSKÉ BRAMBORY se sterilovaným okurkem (3,7,10) (bez lepku)300g157,- CZK
2. KUŘECÍ KYJEVSKÝ ŘÍZEK s bylinkovým máslem se šťouchanými bramborami (1,3,7) 150g158,- CZK
3. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ PEČENĚ S LESNÍMI HŘIBY s těstovinami (1) 130g159,- CZK
4. PEČENÝ ROASTBEEF v hrubozrné hořčici, se zámeckými bramborami a ďábelskou omáčkou (3,10) (bez lepku) 130g 239,- CZK
5. KACHNÍ PRSO s višňovou omáčkou a celerovým pyré (7) (bez lepku) 160g 239,- CZK
6. DEZERT DNE1ks121,- CZK
7. RAJČATOVÝ SALÁT S ČERVENOU CIBULKOU100g38,- CZK
8. PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMELŠNYT 41,- CZK
9. ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU0,3l22,- CZK

Galleria fotografica

Ostravárna u Jubilejní

Partneři

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“