CZ | EN | DE | IT

Menu del pranzo

pátek 15.11.2019

HOVĚZÍ VÝVAR s masovými knedlíčky (1,3,7,9) 0,33l5,- Kč
1. DUŠENÁ VEPŘOVÁ PLEC s česnekovou omáčkou a domácími houskovými knedlíky (1,3,7,9)150g115,- Kč
2. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO ala BAŽANT s dušenou rýží (3,9) 220g125,- Kč
3. SMAŽENÉ KUŘECÍ PRSO plněné bylinkovým máslem a chorizem, s bramborovou kaší (1,3,7)150g135,- Kč
4. ANGLICKÝ ROASTBEEF s bylinkovými bramborami a domácí majonézou (3,9,10)150g179,- Kč
5. SMAŽaENÝ EIDAM se ŠUNKOU s bramborovými hranolky a naší tatarkou (1,3)100g 149,- Kč
6. TIP ŠÉFKUCHAŘE: FILÍROVANÝ BALLTIP STEAK s omáčkou z červeného vína a bramborou HASSELBACK (9) 180g199,- Kč
Ostravárna u Jubilejní