CZ | EN | DE | IT

A víte že...

13.6.2022

...naše PEČENÉ VEPŘOVÉ KOLENO je pravděpodobně nejlepší v Olomouci a okolí?

Koleno nejprve marinujeme ve speciální směsi, pak ho upečeme a na závěr ho necháme odpočinout. Při tomto procesu vzniká, kromě perfektně křupavé kůžičky, i nepřekonatelná masová šťáva. Představte si tu situaci, kdy Vám obsluha přinese koleno na stůl, vy do něj píchnete vidličku a maso se oddělí od kosti. Pak už jen naporcovat,  možná se podělit se spolustolovníky, a namočit do šťávy čerstvý rozpékaný chléb, podávaný ke kolenu.... :-) Pokud jste u nás koleno ještě neochutnali, nezbývá než to napravit a přesvědčit se!

Dobrou chuť!

#PotrefenaHusaOlomouc 

Moderní gastronomie za normální ceny

Zpět

Ostravárna u Jubilejní