CZ | EN | DE | IT

A víte že...

21.6.2022

...další z našich specialit je TRHANÁ VEPŘOVÁ PLEC? Recepturu pro tuto specialitu jsme vyladili již v roce 2016. Inspiraci jsme hledali v americké pleci ze South Caroliny.  Trhanou plec, jejíž přípravě se věnujeme 2 dny, během kterých se plec marinuje, poté pomalu 10 hodin peče a na závěr odpočívá v jablečném džusu, si u nás můžete dát hned v několika pokrmech. Například v DOMÁCÍ LOKŠI s s česnekovým sádlem a karamelizovaným červeným zelím s jablky a skořicí. To prostě musíte ochutnat!

Přejeme Vám dobrou chuť!

#PotrefenaHusaOloouc

Moderní gastronomie za normální ceny

Zpět

Ostravárna u Jubilejní

Partneři

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“