CZ | EN | DE | IT

Polední menu

pondělí 17.11.2025

4VÝPEČKY Z KANČÍ KRKOVICE, s kedlubnovým zelím a špekovými knedlíky(1,3,7)269 Kč
5GRAVLAX Z LOSOSA s koprem na krémovém citronovém risottu (bez lepku)(4,7)269 Kč
SalátRAJČATOVÝ SALÁT(0)49 Kč
DezertDEZERT Z NAŠÍ CUKRÁRNY - dle denní nabídky - např.: TWIX, TVAROHOVÝ MÍŠA, ČOKOLÁDOVÝ S MALINAMI (1,3,6,7,8)121 Kč

úterý 18.11.2025

PolévkaVÝVAR Z PEČENÉHO KUŘETE S BYLINKOVÝM NOKEM(1,3,7,9)10 Kč
1MARINOVANÁ KUŘECÍ PRSA balená v sušené šunce, s grilovanou polentou(7)181 Kč
2ČEVABČIČI, s vařenými bramborami, cibulí a hořčicí (bez lepku)(10)179 Kč
3DUŠENÝ HOVĚZÍ KRK s konfitovaným česnekem, s hráškovou rýží(1)181 Kč
4VÝPEČKY Z KANČÍ KRKOVICE, s kedlubnovým zelím a špekovými knedlíky(1,3,7)269 Kč
5GRAVLAX Z LOSOSA s koprem na krémovém citronovém risottu (bez lepku)(4,7)269 Kč
SalátRAJČATOVÝ SALÁT (bez lepku)(7)49 Kč
DezertDEZERT Z NAŠÍ CUKRÁRNY - dle denní nabídky - např.: TWIX, TVAROHOVÝ MÍŠA, ČOKOLÁDOVÝ S MALINAMI (1,3,6,7,8)121 Kč
NápojSTAROPRAMEN EXTRA CHMEL ŠNYT(1)41 Kč
NápojČEPOVANÁ MALINOVKA (0)26 Kč

středa 19.11.2025

Polévka:ČOČKOVÁ S JESENICKÝM CIGÁREM(1)10 Kč
1MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY s omáčkou ze zeleného pepře, s bramborovými hranolky (bez lepku)(7)181 Kč
2KUŘECÍ ROLÁDA s nádivkou z míchaných vajec, slaniny a hrášku, s dušenou rýží (bez lepku)(3)181 Kč
3Tip šéfkuchaře - BEŠAMELOVÉ KROKETY S JAMONEM, s batátovou kaší(1,3,7)179 Kč
4VÝPEČKY Z KANČÍ KRKOVICE, s kedlubnovým zelím a špekovými knedlíky(1,3,7)269 Kč
5GRAVLAX Z LOSOSA s koprem na krémovém citronovém risottu (bez lepku)(4,7)269 Kč
SalátRAJČATOVÝ SALÁT (bez lepku)(7)49 Kč
DezertDEZERT Z NAŠÍ CUKRÁRNY - dle denní nabídky - např.: TWIX, TVAROHOVÝ MÍŠA, ČOKOLÁDOVÝ S MALINAMI (1,3,6,7,8)121 Kč
NápojSTAROPRAMEN EXTRA CHMEL ŠNYT(1)41 Kč
NápojČEPOVANÁ MALINOVKA (0)26 Kč

čtvrtek 20.11.2025

Polévka:UZENÁ S BRAMBOREM(1,9)10 Kč
1SMAŽENÁ GOUDA, s vařenými bramborami a naší tatarskou omáčkou (veggie)(1,3,7,10)181 Kč
2PEČENÉ KUŘECÍ ŠPALÍKY s citronovým máslem, s hráškovými lívanci(1,3,7)181 Kč
3ŠPÍZKY Z VEPŘOVÉ PANENKY s bramborovými hranolky a cibulovou marmeládou(7)184 Kč
4VÝPEČKY Z KANČÍ KRKOVICE, s kedlubnovým zelím a špekovými knedlíky(1,3,7)269 Kč
5GRAVLAX Z LOSOSA s koprem na krémovém citronovém risottu (bez lepku)(4,7)269 Kč
SalátRAJČATOVÝ SALÁT (bez lepku)(7)49 Kč
DezertDEZERT Z NAŠÍ CUKRÁRNY - dle denní nabídky - např.: TWIX, TVAROHOVÝ MÍŠA, ČOKOLÁDOVÝ S MALINAMI (1,3,6,7,8)121 Kč
NápojSTAROPRAMEN EXTRA CHMEL ŠNYT(1)41 Kč
NápojČEPOVANÁ MALINOVKA (0)26 Kč

pátek 21.11.2025

Polévka:ZELENINOVÁ S DROBENÍM(1,3,9)10 Kč
1PIVOVARSKÝ ŘÍZEK Z KRKOVIČKY, s domácím bramborovoým salátem(1,3,9,10)181 Kč
2Tip šéfkuchaře - ZAPEČENÉ DÝŇOVÉ NOKY s kuřetem, houbami a mozzarelou(1,3,7)181 Kč
3JELENÍ GULÁŠ s domácími houskovými knedlíky(0)181 Kč
4VÝPEČKY Z KANČÍ KRKOVICE, s kedlubnovým zelím a špekovými knedlíky(1,3,7)269 Kč
5GRAVLAX Z LOSOSA s koprem na krémovém citronovém risottu (bez lepku)(4,7)269 Kč
SalátRAJČATOVÝ SALÁT (bez lepku)(7)49 Kč
DezertDEZERT Z NAŠÍ CUKRÁRNY - dle denní nabídky - např.: TWIX, TVAROHOVÝ MÍŠA, ČOKOLÁDOVÝ S MALINAMI (1,3,6,7,8)121 Kč
NápojSTAROPRAMEN EXTRA CHMEL ŠNYT(1)41 Kč
NápojČEPOVANÁ MALINOVKA (0)26 Kč

úterý 16.12.2025

PolévkaKRÉM Z DÝNĚ HOKAIDO SE ZAKYSANOU SMETANOU A DÝŇOVÝM OLEJEM(7)84 Kč
1VÝPEČKY Z KANČÍ KRKOVICE, s kedlubnovým zelím a špekovými knedlíky(1,3,7)269 Kč
2GRAVLAX Z LOSOSA s koprem na krémovém citronovém risottu (bez lepku)(4,7)269 Kč
SalátRAJČATOVÝ SALÁT(0)49 Kč
DezertDEZERT Z NAŠÍ CUKRÁRNY - dle denní nabídky - např.: TWIX, TVAROHOVÝ MÍŠA, ČOKOLÁDOVÝ S MALINAMI (1,3,6,7,8)121 Kč
Ostravárna u Jubilejní

Partneři

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“