CZ | EN | DE | IT

Polední menu

čtvrtek 27.11.2025

Polévka:KVĚTÁKOVÝ KRÉM S BYLINKOVÝM OLEJEM (bez lepku)(7)10 Kč
1KRÁLŮV BOCHÁNEK (kousky jater zabalené v mletém mase a pečené v bránici), s bramborovo-celerovou kaší(1,7,9)179 Kč
2Tip šéfkuchaře - CAESAR WRAP S KREVATAMI GRILOVANÝMI NA ČESNEKU(1,3,4)184 Kč
3KUŘECÍ SATAY ŠPÍZKY, s bylinkovým tvarohovým dipem, s bramborovými hranolky (bez lepku)(7)181 Kč
4FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA S ROZMARÝNEM balená v sušené šunce, s bramborami Lousianna (bez lepku)(7)269 Kč
5SRNČÍ PLEC NA ČERVENÉM VÍNĚ, se smaženými mandlovými kroketami(1,3,7,8)259 Kč
SalátOKURKOVÝ SALÁT (bez lepku)(7)49 Kč
DezertDEZERT Z NAŠÍ CUKRÁRNY - dle denní nabídky - např.: TWIX, TVAROHOVÝ MÍŠA, ČOKOLÁDOVÝ S MALINAMI (1,3,6,7,8)121 Kč
NápojSTAROPRAMEN EXTRA CHMEL ŠNYT(1)41 Kč
NápojČEPOVANÁ MALINOVKA (0)26 Kč
Ostravárna u Jubilejní

Partneři

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“