CZ | EN | DE | IT

Polední menu

pondělí 22.12.2025

PolévkaKRÉM Z PEČENÉ MÁSLOVÉ DÝNĚ SE ZAKYSANOU SMETANOU A ČERNÝM OLEJEM(7)10 Kč
3ŠPÍZKY Z VEPŘOVÉ PANENKY s červenou cibulkou a paprikou, s bramborovými hranolky (bez lepku)(0)184 Kč
1PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO na bylinkovém másle, s americkými bramborami (bez lepku)(7)181 Kč
2Tip šéfkuchaře - HOVĚZÍ STROGANOFF, s dušenou rýží(1,3,7)184 Kč
4STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY, s hříbkovým ragú a bramborovými noky(1,3,7)259 Kč
5TRHANÉ HOVĚZÍ HRUDÍ V PIKANTNÍ BBQ OMÁČCE, na salátu z batátů a grilované sezonní zeleniny (bez lepku)(10)269 Kč
SalátSALÁT Z ČERVENÉ ŘEPY S VLAŠSKÝMI OŘECHY (8)49 Kč
DezertDEZERT Z NAŠÍ CUKRÁRNY - dle denní nabídky - např.: TWIX, TVAROHOVÝ MÍŠA, ČOKOLÁDOVÝ S MALINAMI (1,3,6,7,8)121 Kč
NápojSTAROPRAMEN EXTRA CHMEL ŠNYT(1)41 Kč
NápojČEPOVANÁ MALINOVKA (0)26 Kč
Ostravárna u Jubilejní

Partneři

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“