CZ | EN | DE | IT

Polední menu

pátek 4.7.2025

Polévka:HOVĚZÍ VÝVAR S VAJEČNOU SEDLINOU (bez lepku)(3,7,9)10 Kč
1SMAŽENÉ KUŘECÍ STEHENNÍ ŘÍZEČKY v panko strouhance, s bramborovým salátem se zakysanou smetanou a ředkvičkami(1,3,7)177 Kč
TipTip šéfkuchaře - KRŮTÍ PAPRIKÁŠ s rajčaty a pečenou paprikou, s krupicovými noky(1,3,7)172 Kč
3PRESOVANÝ VEPŘOVÝ BOK s pečeným hlávkovým zelím a omáčkou z karamelizovaných jablek (bez lepku)(0)174 Kč
4GRILOVANÝ HERMELÍN V PARMSKÉ ŠUNCE, na listovém salátu s citrusy a medovým vinaigrettem, s bylinkovou bagetkou (bez lepku)(1,7)239 Kč
5STEAK Z KOTLETY PLEMENE DUROC v cibulové krustě, s pečenými zámeckými bramborami (bez lepku)(10)259 Kč
SalátŠOPSKÝ SALÁT S BALKÁNSKÝM SÝREM (bez lepku)(7)49 Kč
DezertDEZERT Z NAŠÍ CUKRÁRNY - dle denní nabídky - např.: TWIX, TVAROHOVÝ MÍŠA, ČOKOLÁDOVÝ S MALINAMI (1,3,6,7,8)121 Kč
Ostravárna u Jubilejní

Partneři

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“