CZ | EN | DE | IT

Polední menu

čtvrtek 10.10.2024

VÝVAR Z PEČENÉHO KUŘETE, s masovými knedlíčky (1,3,9)0,2l10,- Kč
1. SMAŽENÝ KVĚTÁK s vařenými bramborami a naší tatarskou omáčkou (1,3,7,10)200g158,- Kč
2. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY s uzeným masem, a kysaným zelím se špekem (1,3,10)250g158,- Kč
3. GRILOVANÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO na zeleném pepři s dušenou rýží 220g159,- Kč
4. DOMÁCÍ RICOTTOVÉ GNOCCHI, s telecím ragú,bazalkou a omáčkou ze sýra Gran Moravia (1,3,7) 300g 209,- Kč
5. ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, marinované v česneku a hořčici, s bramborovou kaší, zelný salátek s čerstvým křenem (1,3,7,10)150g229,- Kč
6. ZELNÝ SALÁT S ČERSTVÝM KŘENEM 100g 38,- Kč
7. DEZERT DNE1ks121,- Kč
8. PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMELŠNYT 41,- Kč
9. ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU0,3l22,- Kč
Ostravárna u Jubilejní

Partneři

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“