Polední menu
čtvrtek 10.10.2024
VÝVAR Z PEČENÉHO KUŘETE, s masovými knedlíčky (1,3,9) | 0,2l | 10,- Kč | |
1. SMAŽENÝ KVĚTÁK s vařenými bramborami a naší tatarskou omáčkou (1,3,7,10) | 200g | ||
2. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY s uzeným masem, a kysaným zelím se špekem (1,3,10) | 250g | ||
3. GRILOVANÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO na zeleném pepři s dušenou rýží | 220g | ||
4. DOMÁCÍ RICOTTOVÉ GNOCCHI, s telecím ragú,bazalkou a omáčkou ze sýra Gran Moravia (1,3,7) | 300g | ||
5. ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, marinované v česneku a hořčici, s bramborovou kaší, zelný salátek s čerstvým křenem (1,3,7,10) | 150g | ||
6. ZELNÝ SALÁT S ČERSTVÝM KŘENEM | 100g | ||
7. DEZERT DNE | 1ks | ||
8. PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMEL | ŠNYT | ||
9. ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU | 0,3l |