CZ | EN | DE | IT

Polední menu

pátek 12.7.2024

VÝVAR Z PEČENÉHO KUŘETE se šunkovými knedlíčky (1,3,7,9) 0,2l10,- Kč
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: MIXGRILL s bramborovými hranolky a domácí tatarskou omáčkou (3) (bez lepku)150g159,- Kč
2. HOVĚZÍ LOUPANÁ PLEC s rajskou omáčkou a domácími houskovými knedlíky (1,3,7,10)130g158,- Kč
3. KYJEVSKÝ KUŘECÍ ŘÍZEK s bramborovou kaší (1,3,7) 150g158,- Kč
4. FILET Z KAPSKÉ ŠTIKY na bylinkovém másle, na risottu se sušenými rajčaty (4,7) (bez lepku)170g239,- Kč
5. BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY plněné kachním masem, s kysaným zelím se špekem a osmaženou cibulkou (1,3,10) 300g 229,- Kč
6. DEZERT DNE1ks121,- Kč
7. ASIJSKÝ OKURKOVÝ SALÁT100g 38,- Kč
8. PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMELŠNYT 41,- Kč
9. ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU0,3l22,- Kč
Ostravárna u Jubilejní

Partneři

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“