CZ | EN | DE | IT

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“

POTREFENÁ HUSA
 OLOMOUC

Mittagsmenü

pátek 28.1.2022

HOVĚZÍ VÝVAR s masovými knedlíčky (1,3,9) 0,2l7,- CZK
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŘÍZEK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE, z česnekového láku, se šťouchanými bramborami s cibulkou (1,3,7)150g139,- CZK
2. RAJSKÁ OMÁČKA s masovými kuličkami a domácími houskovými knedlíky (1,3,7) 150g139,- CZK
3. FRANCOUZSKÉ BRAMBORY s uzeným masem a rajčatovým salátem s červenou cibulí (7) 250g134,- CZK
4. GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA na risottu, s freshem z červeného zelí a pečenými tomaty (7) 250g199,- CZK
5. CORDON BLEU Z DIVOČÁKA s hráškovou bramborovou kaší (1,3,7)150g199,- CZK
6. RAJČATOVÝ SALÁT S ČERVENOU CIBULKOU 100g33,- CZK
7. PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMELENÁ 12°ŠNYT29,- CZK
8. ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU 0,3l15,- CZK

Fotogalerie

Ostravárna u Jubilejní