CZ | EN | DE | IT

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“

POTREFENÁ HUSA
 OLOMOUC

LUNCH MENU

středa 29.6.2022

DRŮBEŽÍ VÝVAR s masem a tarhoňou (1,9) 0,2l7,- CZK
1. KUŘECÍ STEHNO na uzené paprice, s domácími houskovými knedlíky a zakysanou smetanou (1,7) 220g139,- CZK
2. SMAŽENÉ SÝROVÉ KOUSKY na trhaných listech salátu, s citrónovým vinagrettem (1,3) (veggie) 250g136,- CZK
3. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ LÍČKA dušená na Černé Barboře, s glazovanou zeleninou a bramborovu kaší (7) (bez lepku) 150g136,- CZK
4. GRILOVANÁ KACHNÍ PRSA s bramborovo-celerovým pyré a višňovou omáčkou (7) (bez lepku)180g229,- CZK
5. DUŠENÁ HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ na uzené slanině s dušenou rýží (10) (bez lepku) 200g 229,- CZK
6. OKURKOVÝ SALÁT SE ZAKYSANOU SMETANOU100g 35,- CZK
7. DEZERT DNE1ks94,- CZK
8. PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMELENÁ 12°ŠNYT 29,- CZK
9. ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU0,3l15,- CZK

PHOTOGALLERY

Ostravárna u Jubilejní