Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861
Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.
Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“
středa 29.6.2022
DRŮBEŽÍ VÝVAR s masem a tarhoňou (1,9) | 0,2l | 7,- CZK | |
1. KUŘECÍ STEHNO na uzené paprice, s domácími houskovými knedlíky a zakysanou smetanou (1,7) | 220g | ||
2. SMAŽENÉ SÝROVÉ KOUSKY na trhaných listech salátu, s citrónovým vinagrettem (1,3) (veggie) | 250g | ||
3. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ LÍČKA dušená na Černé Barboře, s glazovanou zeleninou a bramborovu kaší (7) (bez lepku) | 150g | ||
4. GRILOVANÁ KACHNÍ PRSA s bramborovo-celerovým pyré a višňovou omáčkou (7) (bez lepku) | 180g | ||
5. DUŠENÁ HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ na uzené slanině s dušenou rýží (10) (bez lepku) | 200g | ||
6. OKURKOVÝ SALÁT SE ZAKYSANOU SMETANOU | 100g | ||
7. DEZERT DNE | 1ks | ||
8. PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMELENÁ 12° | ŠNYT | ||
9. ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU | 0,3l |