CZ | EN | DE | IT
POTREFENÁ HUSA
 OLOMOUC

LUNCH MENU

středa 18.9.2024

GULÁŠOVÁ (1)0,2l10,- CZK
1. SRNČÍ RAGŮ na červeném víně s domácími bramborovými kroketami (1,3,7,9) 130g159,- CZK
2. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KUŘECÍ ROLÁDA se šunkou a šalvějí, s dušenou rýží (1) 150g157,- CZK
3. DÝŇOVÉ RISOTTO, s kousky vepřové panenky a sýrovým chipsem z Grana Padano (7) 250g158,- CZK
4. MLETÝ TELECÍ MÁSLOVÝ ŘÍZEK, s bramborovou kaší a malým salátem z nakládaných cuket (1,3,7)150g229,- CZK
5. GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO, s dýňovým pyré a nakládanou dýní (7) 200g 239,- CZK
6. SALÁT Z PIKANTNÍCH NAKLÁDANÝCH CUKET 100g38,- CZK
7. DEZERT DNE1ks121,- CZK
8. PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET SPECIÁL ZE SPILKY ŠNYT 41,- CZK
9. ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU 0,3l 22,- CZK

PHOTOGALLERY

Ostravárna u Jubilejní

Partneři

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“