CZ | EN | DE | IT
POTREFENÁ HUSA
 OLOMOUC

LUNCH MENU

úterý 22.10.2024

ZELNÁ s klobásou (1,7,10)0,2l10,- CZK
1. FILÍROVANÉ KUŘECÍ STEHNO se salátem z grilovaných žampionů, hlívy ústřičné a zelených fazolek s bylinkovou bagetou (1)150g159,- CZK
2. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY s trhanou kachnou se zelím z červené řepy (1,3)250g159,- CZK
3. DUŠENÁ VEPŘOVÁ PLEC se smaženými pařížskými brambory a nakládaným květákem (0)150g158,- CZK
4. ŘÍZEK Z KANČÍ KRKOVICE s česnekem, smažený na sádle s domácím bramborovým salátem (1,3,7,9) 150g269,- CZK
5. SRNČÍ PLEC SE ŠÍPKOVOU OMÁČKOU a domácími karlovarskými knedlíky (1,3,7,9,12)150g289,- CZK
6. NAŠE NAKLÁDANÁ ZELENINA 100g 38,- CZK
7. DEZERT DNE1ks121,- CZK
8. PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMELŠNYT 41,- CZK
9. ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU0,3l22,- CZK

PHOTOGALLERY

Ostravárna u Jubilejní

Partneři

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“