CZ | EN | DE | IT
POTREFENÁ HUSA
 OLOMOUC

Menu del pranzo

úterý 10.12.2024

CIBULAČKA se sýrovým krutonem (1)0,2l10,- CZK
1. KRUPOTO se sušenými rajčaty a zauzenými kachními prsy (1,7) 250g158,- CZK
2. TIP ŠÉFKUCHAŘE: MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY s pečenými bramborami se slaninou a s perličkovou cibulkou (0)120g159,- CZK
3. RÝNSKÁ HOVĚZÍ ROLÁDA s dušenou rýží (10)130g159,- CZK
4. GRILOVANÝ HERMELÍN balený v parmské šunce, na salátu z pečené sezonní zeleniny s dýňovými semínky a hořčičným dresinkem (7,10) 300g239,- CZK
5. STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE s chimichurri salsou a smaženými pařížskými bramborami (0) 200g249,- CZK
6. OKURKOVÝ SALÁT 100g 38,- CZK
7. DEZERT DNE1ks121,- CZK
8. PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMELŠNYT 41,- CZK
9. ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU0,3l22,- CZK

Galleria fotografica

Ostravárna u Jubilejní

Partneři

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“