CZ | EN | DE | IT

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“

POTREFENÁ HUSA
 OLOMOUC

Menu del pranzo

pondělí 15.8.2022

FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA (1,7) (na požádání bez lepku) 0,2l 8,- CZK
1. ROLÁDA Z VEPŘOVÉ PLECE se špenátem, sušenými rajčaty a bramborovou kaší (1,7)150g141,- CZK
2. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ PEČENĚ na Černé Barboře, s restovanými kapustičkami a dušenou rýží (1)130g147,- CZK
3. PEČENÉ KUŘECÍ PALIČKY se smetanovou omáčkou s estragonem a americkými bramborami (7) (bez lepku)200g143,- CZK
4. SMAŽENÝ TELECÍ ŘÍZEK s vídeňským bramborovým salátem (1,3,7)150g239,- CZK
5. KONFITOVANÝ VEPŘOVÝ BOK s omáčkou z kysaného zelí a smaženými bramborovými šiškami se škvarky (1,7,10)200g 199,- CZK
6. DEZERT DNE1ks94,- CZK
7. MRKVOVÝ SALÁT S JABLKY A CITRONOVOU ŠŤÁVOU100g35,- CZK
8. PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET SPECIÁL ZE SPILKYŠNYT29,- CZK
9. ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU0,3l15,- CZK

Galleria fotografica

Ostravárna u Jubilejní