Menu del pranzo
čtvrtek 20.3.2025
HOVĚZÍ VÝVAR SE ŠIROKÝMI NUDLEMI | (1a,3,9) | 0,2l | |
1. LUHAČOVICKÝ ŠPAČEK s bramborovou kaší | (1a,3,10) | ||
2. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PLNĚNÉ VYKOSTĚNÉ KUŘECÍ STEHNO s masovou fáší, s polníčkovým salátem s pečenými rajčaty, bylinková bageta (bez bagety bez lepku) | (1a,7) | ||
3. DUŠENÁ HOVĚZÍ VEVERKA SE SLANÝM BRAMBOROVÝM ZÁVINEM s hříbky a majoránkou | (1a,3,7) | ||
4. HOLANDSKÝ TELECÍ ŘÍZEK s bramborovou kaší a malým zelným salátem s mrkví | (1a,3,7) | ||
5. GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO S KŮŽÍ S PLNĚNÝMI CELEROVÝMI CANNELLONI a s omáčkou ze zeleného pepře (bez lepku) | (0) | ||
6. ZELNÝ SALÁT S MRKVÍ | 1 porce | ||
7. DEZERT Z NAŠÍ CUKRÁRNY | 1ks | ||
8. PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMEL ŠNYT | 1 šnyt | ||
9. ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU | 0,3l |