CZ | EN | DE | IT

Menu del pranzo

středa 24.4.2024

HOVĚZÍ VÝVAR s pálenými koulemi (1,3,7,9)0,2l10,- Kč
1. TRHANÉ HOVĚZÍ HRUDÍ s pepřovou omáčkou a americkými bramborami (0) (bez lepku)130g159,- Kč
2. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BRYNZOVÉ PIROHY s pažitkou a slaninou (1,3,7)300g157,- Kč
3. PEČENÉ KUŘECÍ ŠPALÍKY, na pomerančovém pepři, s grilovaným zeleninovým špízem (0) (bez lepku)220g158,- Kč
4. PEČENÝ ROASTBEEF v hrubozrné hořčici, se zámeckými bramborami a ďábelskou omáčkou (3,10) (bez lepku) 130g 239,- Kč
5. KACHNÍ PRSO s višňovou omáčkou a celerovým pyré (7) (bez lepku) 160g 239,- Kč
6. DEZERT DNE1ks121,- Kč
7. RAJČATOVÝ SALÁT S ČERVENOU CIBULKOU100g38,- Kč
8. PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMELŠNYT 41,- Kč
9. ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU0,3l22,- Kč
Ostravárna u Jubilejní

Partneři

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“