CZ | EN | DE | IT

Menu del pranzo

čtvrtek 20.3.2025

HOVĚZÍ VÝVAR SE ŠIROKÝMI NUDLEMI(1a,3,9) 0,2l
1. LUHAČOVICKÝ ŠPAČEK s bramborovou kaší(1a,3,10) 150g159,- Kč
2. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PLNĚNÉ VYKOSTĚNÉ KUŘECÍ STEHNO s masovou fáší, s polníčkovým salátem s pečenými rajčaty, bylinková bageta (bez bagety bez lepku)(1a,7) 150g165,- Kč
3. DUŠENÁ HOVĚZÍ VEVERKA SE SLANÝM BRAMBOROVÝM ZÁVINEM s hříbky a majoránkou(1a,3,7) 150g165,- Kč
4. HOLANDSKÝ TELECÍ ŘÍZEK s bramborovou kaší a malým zelným salátem s mrkví(1a,3,7) 160g249,- Kč
5. GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO S KŮŽÍ S PLNĚNÝMI CELEROVÝMI CANNELLONI a s omáčkou ze zeleného pepře (bez lepku)(0) 200g269,- Kč
6. ZELNÝ SALÁT S MRKVÍ 1 porce(0) 39,- Kč
7. DEZERT Z NAŠÍ CUKRÁRNY1ks(1a,3,7,8)121,- Kč
8. PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMEL ŠNYT 1 šnyt (1c) 41,- Kč
9. ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU0,3l(0) 26,- Kč
Ostravárna u Jubilejní

Partneři

Společnost JAROSLAV MAŠLAŇ s.r.o. realizuje projekt s názvem „Podnikové vzdělávání zaměstnanců společnosti Jaroslav Mašlaň s.r.o. za účelem zvýšení odborných dovedností a kompetencí zaměstnanců“ s reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012861

Cílem projektu je prohloubit úroveň měkkých a manažerských dovedností, obecného IT a také v oblasti technického a odborného vzdělávání. Vzdělávání proběhne celkově u 44 zaměstnanců společnosti, z toho 2 zaměstnanci jsou ve věku nad 54 let.

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie, v rámci Operačního programu Zaměstnanost, s prioritní osou „Podpora zaměstnanosti a adaptibility pracovní síly“